Location

Location

Film, foto, kultur, reiseliv, turisme, nordlysturisme

 

Har du eller din bedrift behov for å finne steder som er egnet til fotografering, filminnspilling, kurs, kultur- og reiselivsarrangement, eller tilsvarende, er vi behjelpelig med å finne det rette stedet for deg/dere. Er også behjelpelig med å lage opplegg for hele oppholdet, og bidrar da med alt fra å finne location til transport og forpleining.

Ta kontakt for en uforpliktende prat og mer informasjon.

Nord-Norge har en fantastisk og til dels uberørt natur, med fjell, vann, elver, skog, og et rikt dyreliv.

Senja har alt dette, og er viden kjent for sin fantastiske natur. Øya omtales ofte som Norge i miniatyr, og det med rette. Øya har det meste av alt, fra stupbratte fjell som kaster seg rett ned i sjøen, til idyllisk skjærgård. Variert skog og fauna generelt, Rikt dyreliv. Små og store bygder, veier som slynger seg langs bratte fjellsider, rause og flotte mennesker. Fiskevær og gode havner. Severdigheter. Idylliske badesteder og strender. Romantiske steder. Jakt og fiskemuligheter. Hav- og innlandsfiske. Flott turterreng for både vandring, fjellklatring, sommer og vintersport. Gode spise- og overnattingsmuligheter. Ønsker du vite mer kan du følge med på bloggen; senjanorway.wordpress.com. Link ligger til høyre på siden.

Senja

Senja omtales ofte som Norge i miniatyr på grunn av sin varierte natur. Senja har også ord på seg for å være eventyrlig vakker, og er av den grunn ofte omtalt som Eventyrøya Senja.

 

Senja (Sážža):

69°18′00″N 17°40′00″Ø

Areal : 1 586,3 km²

Innbyggertall: Ca. 7800

4 kommuner; Lenvik, Berg, Torsken, Tranøy

Fylke: Troms

 

 

Utsiktene for å få et uforglemmelig opphold på Senja er mange, uansett hvilken opplevelse man søker.

Her er utallige muligheter uansett om man søker det store bildet eller de små detaljene.

Lyset må også tas med i denne sammenhengen, for det er fantastisk. Og lyset fram mot mørketid, i mørketiden, og når solen er på vei tilbake, er helt unik.

 

Linker

English

 

Senja is the second largest island in Norway.

The latitude is 69° 18′ 0″ N

Senja is known as "The Adventure Island".

Senja is known for its beautiful nature, high mountains, peaks, and wildlife.

 

At Senja you can experience The Midnight Sun in summer, and the Polar Night, Northern Ligh in winter.

You can also do fishing in sea or freshwater, hiking, skiing, cycling, mountaineering, and a lot of other exiting things if you want. Senja can also be recommended as a place for tranquility and contemplation.

 

If you or your firm need to find loaction for filming, photographing, courses, aurora tours, or other, we can assist you. We can also plan the trip, arrange transport, accomodation and other tings you wish or need for the trip.

 

Please feel free to contact us for more information.

 

 

 

Copyright 2013 © All Rights Reserved Lynx Media Production